7 сент. 2010 г., 22:08

Ще забравя... 

  Поэзия
1232 0 6

Ще затворя очи пред всичко отминало,

ще изтрия сълзите от болка изплакани,

ще забравя обидите от „големи приятели“,

и ще кажа на всичкитук съм и не сте ме пречупили.

Боли ме... защото врагове съм обичала

и любовта си с шепи на тях съм раздавала,

а вечер само луната е била моя приятелка

и не за мен са пели птици на съмване.

Ще забравя за всичко... не искам възмездие,

взехте ми много, но не сте ме ограбили,

вижте ме... тук съм и не сте ме пречупили,

остана ми вяра, надежда, малко любов

и много търпение...

 

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??