Ще затворя очи пред всичко отминало,
ще изтрия сълзите от болка изплакани,
ще забравя обидите от „големи приятели“,
и ще кажа на всички: тук съм и не сте ме пречупили.
Боли ме... защото врагове съм обичала
и любовта си с шепи на тях съм раздавала,
а вечер само луната е била моя приятелка
и не за мен са пели птици на съмване.
Ще забравя за всичко... не искам възмездие,
взехте ми много, но не сте ме ограбили,
вижте ме... тук съм и не сте ме пречупили,
остана ми вяра, надежда, малко любов
и много търпение...
© Румяна Михалева All rights reserved.
Поздрави, Руми!