Когато сутрин станеш за кафе,
а ти приготвя ласка за закуска,
ще те погаля с поглед-кадифе,
тa после като захар да ме схрускаш.
Когато огладнееш на обяд,
с целувки ще възбудя апетита,
да видя искам, че не си злояд,
със мен ще се нахраниш до насита.
Когато вечер пламенно ме гушкаш,
и с моята любов те оросявам,
ще бъда цветето ти щуро и ще слушкам,
и в твоите ръце ще оглупявам.
Когато спиш във нашето легло,
и във съня ти пламенно се вричаш,
ще бодна пръстче в твоето ребро,
и ще попитам колко ме обичаш?
Колко, колко, колко?
© Неземна Все права защищены