1 окт. 2008 г., 14:10

Що за опак свят?!? 

  Поэзия » Философская
747 0 3
Истините казват - парят и горят,
а лъжите дремят и в сърцата спят.
Неудобни стават хората правдиви,
а лъжците... с фалша си красиви...

Що за опак свят?!? - тревожно питам се аз.
Дали ще дойде друга стойностна мярка?
Докога...!?! Подлостта света задушава,
вместо доброта... злото пак огрява...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??