23 мая 2009 г., 01:40

Щом 

  Поэзия
486 0 0

Щом


Щом те видя аз,
сърцето спира да тупти.
Замлъквам в този час,
душата ми за теб крещи!


Щом видя твойте хубави очи,

любовта над мен започва да кръжи.

Твойте устни ме привличат,

но дали те моите обичат?


 

Докосна ли те аз,

омекват ти краката.
Изпадаш във екстаз,

държа ти аз ръката!


Щом видя в твоите очи сълзи,

веднага те разсмивам.

Във мен напира любовта

и тъгата ти затривам!


 

Обичам те,

ти с това се съгласи

и дори на край света

ще сме двама - аз и ти!

 

 

 

 

                                                             Пишете коментари ;)

 

 

 

© Владимир Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??