17 янв. 2007 г., 13:49

Щом мъжът, а с него и жената 

  Поэзия
691 0 15


 

Щом мъжът, а с него и жената,

чрез тревогата, зова и любовта,

създават неуморно красотата,

ще достигнат извора на радостта.

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??