5 июл. 2011 г., 14:56

Щом си сред вълци 

  Поэзия » Философская
725 0 6

 

Щом си сред вълци -
трябва по вълчи да виеш!

Своя човешки характер
дълго и умно да криеш.

Ще те усетят - и в миг
ще си разкъсан в кърви.

Тази черна природа
не търпи албиносите -
и ги убива първи!

Затова пък е толкова радостно,
че те още се раждат!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??