8 мар. 2014 г., 11:28

Щом те видя 

  Поэзия » Любовная
679 0 0

И щом те видя...
За момент забравям за всичко...
За болката, която ми причини и за мечтите, които разби...
За казаните лъжи и всички изневери...

 

И щом те видя...
За секунди си спомням всичко...
Щастливите дни и дългите разходки...
Откраднатите целувки и страстните нощи...

 

И щом те видя...
За миг си представям всичко...
Сутрините, в които до теб ще се будя...
И нощите, в които в твоите ръце ще заспивам...

 

И щом те видя, зная...
Винаги едно и също е...
За миг си тръгваш и после се връщаш...
За момент те мразя и презирам...
И за секунди свеждам глава и прощавам цялата ти вина...

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??