Щом юли облича се в златно,
щом ходи море по сандали,
щом лятото е необятност,
щом пясък щастието гали,
щом миговете ме обичат,
щом радостта върти спирали,
щом на вълни така приличам,
щом слънцето сърцето пали,
щом в утро влюбена се будя,
щом влюбен си до безграничност,
щом къдраво си нежно чудо,
щом юли е момче с момиче.
© Милена Френкева Все права защищены