3 jul 2024, 1:12

Щом юли е момче с момиче 

  Poesía
136 1 1

Щом юли облича се в златно,

щом ходи море по сандали,

щом лятото е необятност,

щом пясък щастието гали,

 

щом миговете ме обичат,

щом радостта върти спирали,

щом на вълни така приличам,

щом слънцето сърцето пали,

 

щом в утро влюбена се будя,

щом  влюбен  си до безграничност,

щом къдраво си нежно чудо,

щом юли е момче с момиче.

 

 

 

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Между вчера и утре е лято,
слънце – праскова с морски очи.
Всяко стръкче зелено е свято,
всеки птичи глас чудно звучи.
Няма как да се спреш да обичаш, ...
  344  18 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??