12 авг. 2008 г., 13:25

Side by Side 

  Поэзия
658 0 2

Неусетно времето минава

About a girl

Среща небрежна
докосна ме в мрака
Усилващ се ритъм
с мисли за теб
Кадър по кадър
звук тишина
неочаквано стана
моя мечта

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??