Aug 12, 2008, 1:25 PM

Side by Side 

  Poetry
660 0 2

Неусетно времето минава

About a girl

Среща небрежна
докосна ме в мрака
Усилващ се ритъм
с мисли за теб
Кадър по кадър
звук тишина
неочаквано стана
моя мечта

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??