14 янв. 2014 г., 20:52

Сила 

  Поэзия » Философская
528 0 1

Стара съм, но силна в тоя свят,

мразя очила в розов цвят.

Мами ме сладък, дъхав мед.

Гледам с добро - преди и след

всяка битка за насъщен хляб.

И се спасявам на златен бряг,

чакам златната вода

от приказка за мене придошла.

В дрехи от пурпур и атлаз,

пия от небесен тюркоаз,

мисли полагам на бял лист,

гали ме облак свят и чист.

От черната вода ще пазя света,

знам, витално умея да летя.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "От черната вода ще пазя света,
    знам, витално умея да летя."

    Поздрав, Мариола!
Предложения
: ??:??