15 дек. 2011 г., 22:40

Сила 

  Поэзия » Другая
586 0 3

Цялата тази болка ме направи силна,
помогна ми напред да продължа.
Сега се чувствам смела и стабилна,
не живея във измислен свят - в лъжа!

По пътя черен често се препъвах,
падах и въргалях се в прахта,
но ставах и веднага се изтупвах,
дори да бях затънала в калта.

От всички тези грешки се научих,
човек да бъда, да обичам да ценя
и в замяна същото получих.
Сега вървя с високо вдигната глава!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??