29 мар. 2005 г., 00:40

Силата е в Любовта 

  Поэзия
1181 0 0
Страхът е плод на неверието.
Силата се ражда от вярата.
Вярата побеждава страха 
и носи изцеление на духа.
Единствената сила е в Любовта.

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??