18 июн. 2017 г., 03:20

Силен съм 

  Поэзия » Другая
249 2 6

            Силен съм, когато сте щастливи,

            усмихнати, катерещи звездите.

            Прегърнали по облак двамата,

            не мислещи, летящи хора.

 

           Силен съм, когато спите,

           ангели дошли във тъмно.

           Не ми омръзва да ви гледам,

           така спокойни и смирени

 

           Силен съм, дори ранили

           душата моя крехка.

           Завинаги сте мои мили,

           моя радост и утеха.

 

          Силен съм със мисълта,

          че ви прегръщам и теша.

          Странни, звездни хора,

          обичам ви, за вас се моля!

 

          16.06.2017

          Пловдив

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??