12 окт. 2009 г., 13:23

Силиконен флирт 

  Поэзия » Любовная
573 0 7

 

Силиконен   флирт

 

Ще  ме пронижеш  с   очите  си.

Като мълния ще  ме горят.

Аз не  броя  дните   си

днес  искри  ще завалят!

 

Не съм залъкът  за   тебе.

Не податлив съм на женски номера.

Нищо  от   мен не ти требе,

престани и разбери това.

 

Сладка  си , с  усмивки,  силикон,

денят  тъжничко  преваля

днес никой  не иска  да те сваля,

стой   далеч  на своя  си балкон.

 

Всеки панталон изненадата не крие,

не смъква  се от поглед и сълзи!

Слънцето   нека   да  се скрие

и  тихо вкъщи   сама   се прибери!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??