Може да не е по божия закон,
но не може, боже, днес без силикон.
Дефилета, кастинги... друс, друс –
силикон за дупе и за бюст,
силикон за ханш и за бедра.
Нямаш силикон?! И таз добра.
За да блеснеш тука или там,
трябва да си „Силиконовата Пам”.
Вързан ти е в кърпа днес провала,
силикон не си ли вред завряла.
Може да не е по божия закон,
но си имплантирай силикон!
Силикон, силикон,
си ли кон, не си ли кон,
трябват силиконски сили,
който иска днес да цвили.
Може да си инак сексапилна,
с фигура и маниери – стилна,
но без хирургическа намеса,
кой ли ще те вземе за метреса?
Кой да те направи фаворитка?
Може само май да те изритка.
Затова из бюста, ханша, бута...
дето може - силикон набутай.
Бутай, бутай, бутай, бутай, бутай
и ще паднат всичките табута.
Стига с този имидж на иконка!
За да блеснеш – ставай силиконка!
Силикон, силикон,
си ли кон, не си ли кон,
твойте силиконски сили
силят – я какви кобили!
© Борко Бърборко Все права защищены