СИЛНА
Толкоз пътища аз искам
сам-сама да преоткрия!
Знам - не мога аз от риска
толкоз плахо да се крия!
Искам да съм смела,
да преливам от кураж...
Да съм славата повела
не веднъж, а славни дваж!
Нека пред опасността
аз да съм заплаха!
Нека да съм силна, да...
...другите не бяха...
Зная, краят е далече,
трудности ми предстоят,
ала силна съм и вече
на страха ще устоя!
© Ралица Костова Все права защищены