11 мар. 2008 г., 08:28

Силна 

  Поэзия » Другая
598 0 3

Пробождат ме стрели отровни
и впиват се до болка в мен,
къде сте погледи чаровни,
аз търся ви и нощ и ден?


Залива ме лава кипяща,
изгаря всяка клетка в мен
и мисълта ми жива, вряща,
убива песимизма в мен.


В небето гледам и се моля,
вселената е мир, покой
и чудя се по чия воля
тук стават чудеса безброй.


Тук на Земята аз съм силна,
зли погледи ще покоря,
във битка не с стрели, а дивна
аз като факел ще горя.

© Севда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??