По дяволите силните жени.
Защо ни е да сме такива?
До наивност - независими,
а зад маската - чупливи.
Нека друг е силния за малко,
тази роля се усеща двойно.
Ще бъда слабата .. за кратко -
мила, тиха, нежна и ще моля:
в прегръдка силна да заспя,
в спокойствие да се изгубя,
в погледа му да се "събера".
Единствено това си струва..
.. за да съм силната жена.
© Емилия Йорданова Все права защищены