13.11.2016 г., 13:35 ч.

Силната 

  Поезия
855 2 4

По дяволите силните жени.

Защо ни е да сме такива?

До наивност - независими,

а зад маската - чупливи.

Нека друг е силния за малко,

тази роля се усеща двойно.

Ще бъда слабата .. за кратко -

мила, тиха, нежна и ще моля:

в прегръдка силна да заспя,

в спокойствие да се изгубя,

в погледа му да се "събера".

Единствено това си струва..

.. за да съм силната жена.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??