Силно искам аз да те прегърна,
да усетя твойта топлина,
и времето назад да върна,
при мене пак да дойде любовта.
Силно искам аз да те прегърна,
да усетиш моето сърце туптящо
и нека то само ти проговори
как за тебе бие, все така любящо.
Силно искам ти да ме прегърнеш,
да ме докоснеш с нежната ръка
и тихичко да ми прошепнеш -
това е любовта.
12.11.07
© Николай Илиев Все права защищены