30 сент. 2009 г., 23:48

Силуети 

  Поэзия
492 0 1

 

Силуетите на двама влюбени

пред мен размиват се, почти изгубени..

Две сенки, трудно доловими,

безкрайно жизнени, безкрайно силни,

гонят се неуморимо в мрака,

сменят си душите и телата

и накрая втренчват се в очите ми,

като че ли това сме аз и ти…

 

Два бели пламъка играят срещу мен.

Не може да ги хване мракът заблуден

и в своята прегръдка да ги окове.

 

Силуетите на двама влюбени

държат ме будна, развълнувана.

Две сенки, трудно доловими,

без глас ме молят да не спирам

и да ги гледам как се гонят неуморно в мрака,

как сменят си душите и телата

и как накрая втренчват се в очите ми…

Като че ли това сме аз и ти…

 

 

© Натали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??