7 июн. 2007 г., 20:29

Симфония на вятъра 

  Поэзия
748 1 5
 

Симфония на вътъра

из въздуха се носи -

на сцената, в театъра

и нежно ме докосва.

Поклащат се дърветата

и вихрено танцуват,

развяват се пердетата,

а ритмите нахлуват.

И всичко е по-хубаво -

небрежно, но красиво.

Грей слънцето учудено

в море от синьосиво.

© Лилия Кашукеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??