Jun 7, 2007, 8:29 PM

Симфония на вятъра 

  Poetry
733 1 5
 

Симфония на вътъра

из въздуха се носи -

на сцената, в театъра

и нежно ме докосва.

Поклащат се дърветата

и вихрено танцуват,

развяват се пердетата,

а ритмите нахлуват.

И всичко е по-хубаво -

небрежно, но красиво.

Грей слънцето учудено

в море от синьосиво.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??