20 янв. 2010 г., 17:00

Симфония в бяло 

  Поэзия » Любовная
510 1 6


"Моят другар - парашутът -
заедно с мене лети."
Ангар


Аз искам да съм
твоят парашут
отворен.
От бурите да те спася.
Нагоре да те извися...
Да бъда твойто АЗ.

Аз искам да съм
твоят парашут
отворен!...

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??