20.01.2010 г., 17:00 ч.

Симфония в бяло 

  Поезия » Любовна
511 1 6


"Моят другар - парашутът -
заедно с мене лети."
Ангар


Аз искам да съм
твоят парашут
отворен.
От бурите да те спася.
Нагоре да те извися...
Да бъда твойто АЗ.

Аз искам да съм
твоят парашут
отворен!...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??