Да избрише твоите сълзи Володя пее
брат срещу брата Ванга предсказа
син срещу майка и жена
размирни времена
Бракя сме - една кръв
оти ке ни скарат сто човека дека властват
те за наденицата ке ни утепат
с тебе 'Танасе!
Межджу них ке се претрепат
само седи до брего на реката
и ке им видиме труповете
на враго надоле по течението
Гарван - гарвану око не вади
брат - брата не храни
'морее тежко му... нали
бракя сме и само Бог во Век ке ни раздели!
© Stew Carrey Все права защищены