24 июн. 2009 г., 18:55

Синдърела Рокафела 

  Поэзия » Другая
495 0 6
синдърела рокафела
трябва да спра копеле
в сряда преди обяд
мога да излъскам
печката
мивката
кенефа
нощните мисли
бастуна
толкова много неща за лъскане
да си нарисувам бенка
като истинска
на дясната буза
ще съм шармантна
трé жолú
в ненадраскани повърхности
чудеса
ако поискам хартиена лодка
за сънища
няма как да няма вътре
оловен войник с един крак
вълшебство
и чаша с обърнат надпис на дъното
в сряда да спра копеле
преди обяд
синдърела рокафела
съм на куц крак
хоп

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??