18 сент. 2016 г., 15:33

Синкав дим 

  Поэзия » Другая
428 1 2

Аз тук съм във една постеля

и чакам твоята повеля.

Ще сричам букви, шепот ще подам.

Ще искам да строя и храм.

Ще дойдеш ли със мен да споделим,

една надежда - този синкав дим?

Когато се събудим в утринта,

един до друг открили любовта,

ще се усмихнем и ще подсладим,

сърцата си, душите си, със цвят любим.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??