Sep 18, 2016, 3:33 PM

Синкав дим 

  Poetry » Other
426 1 2

Аз тук съм във една постеля

и чакам твоята повеля.

Ще сричам букви, шепот ще подам.

Ще искам да строя и храм.

Ще дойдеш ли със мен да споделим,

една надежда - този синкав дим?

Когато се събудим в утринта,

един до друг открили любовта,

ще се усмихнем и ще подсладим,

сърцата си, душите си, със цвят любим.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??