1 мар. 2009 г., 09:35

Синьо случване 

  Поэзия » Любовная
460 0 2

В мен се плъзва вятърът,

лек, като промяната,

с твоето целуване.

 

Топла е дланта ти в мен,

през треви от спомени

докато пътуваме.

 

Пламнали, свещичките,

романтично канят ни

нежно и се любиме.

 

Синя нощ от щастие -

обещано случване. 

 

Съществуваме.

 

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Веселото настроение определено ти отива! Желая ти го по-често!
  • Честита да е! И Баба Марта и Любовта!
Предложения
: ??:??