Кожата с дъх на море ти целувай.
Устните в моите - солените - впивай.
За косите - кат вълните диви - вечер жадувай.
В искрящата страст необятна се вливай.
Мечтай да потънеш в очите с цвят на море.
Мечтай и забрави за онова обещано небе.
Пожелай да усетиш това дивно вълнение.
Поискай да бъдеш завзет без съжаление.
И може би ще дойда и ще те прегърна.
И може дори после ума ти да върна.
Но винаги в тебе ще бъда и аз.
Споменът за мен ще диша до сетния ти час!
© Галина Иванова Все права защищены