14.03.2009 г., 10:55 ч.

Сирена 

  Поезия » Любовна
645 0 0

Кожата с дъх на море ти целувай.

Устните в моите - солените - впивай.

За косите - кат вълните диви - вечер жадувай.

В искрящата страст необятна се вливай.

 

Мечтай да потънеш в очите с цвят на море.

Мечтай и забрави за онова обещано небе.

Пожелай да усетиш това дивно вълнение.

Поискай да бъдеш завзет без съжаление.

 

И може би ще дойда и ще те прегърна.

И може дори после ума ти да върна.

Но винаги в тебе ще бъда и аз.
Споменът за мен ще диша до сетния ти час!

© Галина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??