6 окт. 2020 г., 10:24

Сиротна песен 

  Поэзия » Любовная
233 0 0

Вървя по своя път,

там теб не съзирам,

а наближава краят на денят,

в шепа сълзите си събирам.

 

Не е прищявка, суета,

всеки щастие заслужава

и най-прекрасната в света

в сърцето ми остава.

 

Залезът, уви, не е далече,

а ще си остана аз самотен,

"Не те желая!" - тъй отсече

и плача аз зарад дела си сиротен...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??