Забравили, че хора сме
По-лоши станахме от звяра,
а той напада само
кога е гладен
или в безизхода.
А ние в сегашната ситуация
гледайки се някак гузно
готови сме да обвиним друг:
Бог наказа ни:
подобно на Адама
прехвърляме вината си
"Жената що Ти даде ми
тя даде ми да ям"
Кога ще разберем,
че Бог ако наказва
наказва с Обич
за поправление
и който истински върви
по неговия път
той път е за Спасение
© Румяна Щерева Все права защищены