Mar 25, 2020, 4:59 PM

Ситуация 

  Poetry » Civilian
436 0 0

Забравили, че хора сме

По-лоши станахме от звяра,

а той напада само

кога е гладен

или в безизхода.

А ние в сегашната ситуация

гледайки се някак гузно

готови сме да обвиним друг:

Бог наказа ни:

подобно на Адама

прехвърляме вината си

"Жената що Ти даде ми

тя даде ми да ям"

Кога ще разберем,

че Бог ако наказва

наказва с Обич

за поправление

и който истински върви

по неговия път

той път е за Спасение

 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??