28 июл. 2015 г., 08:38

Сияние 

  Поэзия » Любовная
337 0 1

В бяла рокля да те видя -

теб - ангел снежнобял,

и при теб да отида

в мрачния ми дял.

 

И ти тъмите ще разсееш -

светлина ще блести

и с гласа на серафим ще пееш -

тъй хубава си ти.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??