10 сент. 2008 г., 07:46

Скачените съдове 

  Поэзия » Другая
512 1 5
Скачените съдове

- Водата би трябвало да разделим на две
по закона на скачените съдове -
унило рече празният съд.
- Така е, но ти си тъп -
усмихна се пълният съд -
и мога с виртуална вода
жаждата ти обилно да напоя.

А законодателят се разсмя:
- Ами водата си е вода!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??