Sep 10, 2008, 7:46 AM

Скачените съдове 

  Poetry » Other
510 1 5
Скачените съдове

- Водата би трябвало да разделим на две
по закона на скачените съдове -
унило рече празният съд.
- Така е, но ти си тъп -
усмихна се пълният съд -
и мога с виртуална вода
жаждата ти обилно да напоя.

А законодателят се разсмя:
- Ами водата си е вода!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??