Аз и моята любима
ближем рани.
Аз, защото тя ме преобърна.
Тя, защото я одрасках.
Сега умерено и в такт
живеем.
Пазим се от много думи.
Аз, защото не ги спазих,
Тя, защото не обича да говори.
Събираме се в молекули.
Търсим смисъл в правилата.
Аз, защото съм скала...
Тя, защото е вълната.
© Лилия Минева Все права защищены