1.03.2022 г., 8:48 ч.

Скала и вълна 

  Поезия » Любовна
286 1 0

Аз и моята любима

ближем рани.

Аз, защото тя ме преобърна.

Тя, защото я одрасках.

Сега умерено и в такт

живеем.

Пазим се от много думи.

Аз, защото не ги спазих,

Тя, защото не обича да говори.

Събираме се в молекули.

Търсим смисъл в правилата.

Аз, защото съм скала...

Тя, защото е вълната.

© Лилия Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??