20 февр. 2006 г., 18:55

Скитник 

  Поэзия
708 0 3

Безпътен бродиш.Потърси ме.
Измръзваш и топиш се в адски пек.
Умираш бавно...Призови ме.
за болестта ти  ще намеря лек.
Политаш ала падаш.. подхвани ме.
Сънуваш и бленуваш . Стой до мен.
От страх нашепвай мойто име
вземи нощта и превърни я в ден.
И след това , когато се наситиш
на поривите или на страстта.
Недей по пътя чужд  и сам да скиташ ,
а моля те , върни  се у дома.

© Елена Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??