Feb 20, 2006, 6:55 PM

Скитник 

  Poetry
701 0 3

Безпътен бродиш.Потърси ме.
Измръзваш и топиш се в адски пек.
Умираш бавно...Призови ме.
за болестта ти  ще намеря лек.
Политаш ала падаш.. подхвани ме.
Сънуваш и бленуваш . Стой до мен.
От страх нашепвай мойто име
вземи нощта и превърни я в ден.
И след това , когато се наситиш
на поривите или на страстта.
Недей по пътя чужд  и сам да скиташ ,
а моля те , върни  се у дома.

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??