25 окт. 2008 г., 10:33

Скреж 

  Поэзия
1421 0 16
Гледам те. Свеждаш очите си.
Плахо поглеждаш в земята.
Сякаш, че криеш сълзите си
бързаш да минеш оттатък.

Гледаш ме. Няма в тъгата си
чакам до мен да се спреш.
Всичко замръзва в душата ми,
аз съм замръзнала скреж.

Гледаш ме топъл, а тръпнеш от страх
аз се разтапям в теб разпиляна.
когато те търсех, забравила бях,
че мен в топлината ме няма...

© Ирен Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??