Oct 25, 2008, 10:33 AM

Скреж 

  Poetry
1427 0 16
Гледам те. Свеждаш очите си.
Плахо поглеждаш в земята.
Сякаш, че криеш сълзите си
бързаш да минеш оттатък.

Гледаш ме. Няма в тъгата си
чакам до мен да се спреш.
Всичко замръзва в душата ми,
аз съм замръзнала скреж.

Гледаш ме топъл, а тръпнеш от страх
аз се разтапям в теб разпиляна.
когато те търсех, забравила бях,
че мен в топлината ме няма...

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??