13 дек. 2013 г., 20:16

Скреж 

  Поэзия » Пейзажная
616 0 0

                   СКРЕЖ

 

Кой рисува по стъклата

нощем форми причудливи?

Сякаш на паун перата

стоят пред  мене горделиви?

 

Кой всяка вечер не престава

в дома ми тайничко да идва

и  красота да пресъздава,

та сърце ми да се радва?

 

Кой е тоз  велик художник,

скитащ нощем  по студа?

Без четка и триножник,

рисува чак до сутринта!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??