2 июн. 2024 г., 19:51

Скрито послание 

  Поэзия » Любовная, Философская, Акростихи
127 2 1

Трудно ми е да го призная.

Истината своя тук ще скрия.

Скривам я във тази страница.

Изскача сякаш тя от листа.

Мисълта за теб ме топли вечер

И мира цяла нощ не дава.

Всичко искрено гори във мене.

Смела обич не забравя

Името на свойта муза

Чувството, което тя оставя.

Как? Защо? - въпроси са ненужни.

Обичам те. Другото го казах.

© Ангела Топалова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??