2.06.2024 г., 19:51 ч.

Скрито послание 

  Поезия » Любовна, Философска, Акростихове
113 2 1

Трудно ми е да го призная.

Истината своя тук ще скрия.

Скривам я във тази страница.

Изскача сякаш тя от листа.

Мисълта за теб ме топли вечер

И мира цяла нощ не дава.

Всичко искрено гори във мене.

Смела обич не забравя

Името на свойта муза

Чувството, което тя оставя.

Как? Защо? - въпроси са ненужни.

Обичам те. Другото го казах.

© Ангела Топалова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??